keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Vaunu tyhjenee

Eilen illalla otimme isännän kanssa aseiksemme ruuvimeisseleitä ja sorkkaraudan ja lähdimme asuntovaunun kalustusta purkamaan. Sai oikein toteuttaa itseään, kun antoi sorkkaraudan heilua ja sai antaa vanhoille kalusteille kyytiä :D
Välillä pientä nykertämistä ruuvien kanssa, osa niin haperoita, etteivät meinanneet ruuvautua irti, mutta sitten piti ottaa kovemman luokan otteita kehiin ja mäiskiä voimalla. Mitään ei jäänyt säästöön, kyllä kaikki valitettavasti niin huonossa kunnossa oli, ettei tehnyt mieli säästää. Tai no, ihana retropeili saatiin ehjänä seinästä irti, vaikka ensin näytti, että onko se liimattu paikalleen! Peilissä ei ollut mitään vikaa, muovia kun on, niin johan sellainen säilyy.


Vaunu nyt. Kamalasti johtohässäköitä tuli koko ajan vastaan.
 
 
Tämän peilin säästän. Mun työhuoneeseen se sopisi kuin nenä päähän, ellen sitten aikanaan palauta sitä vaunuun.
 

Ja sitten jotain ihan muuta...Mulle tuli oikein tilauksia, että ompelepas sellainen kevyt trikoopipo! Hih! Ja minähän ompelin heti muutaman. Näistä jokunen matkaa siskolle ja isännällekin löytyy tuosta se pyydetty "remonttipipo". Ja sitten omaan päähän ja/tai tytöille, kelle nyt kelpaa :)
 

5 kommenttia:

  1. Mä tää taas! Olen oikein päivittäinen seuraaja ja mitä vielä, kun matskua näkyy tulevan joka päivä lisää niin johan sitä mielenkiinnolla seuraaki! Pipot näyttävät muutes hyviltä, lämmintäki ku on luvattu niin mösät tulee jo villapipon tilalle kovin tarpeeseen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavahan se on, jos joku lukeekin näitä postauksia! :)
      Pipot läks matkaan :)

      Poista
  2. Hei,
    tulen kiinnostuneena seuraamaan asuntovaunuprojektianne, sillä meillä on alkamassa samantyyppinen homma. Viikonloppuna on tarkoitus kurkkailla vaunun nurkkiin tarkemmin. Saas nähdä, mitä sieltä löytyy...

    VastaaPoista