tiistai 22. huhtikuuta 2014

Asuntovaunu siinä kunnossa kuin se nyt on

Tähän muutama kuva vaunusta, ihan siinä kunnossa kuin se nyt on ja missä kunnossa se ostettiin. Kuvista näkee, että työsarkaa on ja kaikki pitää laittaa uusiksi. Mutta sehän me tiedettiin ja puuhailuksi tämä ostettiinkin, eikä me työtä pelätä :)

Vaunu ulkoapäin. Meidän pikkuinen retro!

Vaunun keittiöosa. Tämä todennäköisesti lähtee kokonaan pois. Yläkaappi on kyllä aika makee, joten se varmaan laitetaan säilöön, josko myöhemmin voisi käyttää. Mutta jos home ei irtoa, niin kaatikselle sitten :/

Vaunun perällä oli sohvat ja niiden välissä pöytä, jotka voi asettaa näin ja patjat päälle = parisänky. Patjat jätettiin kuitenkin kokonaan pois, koska varmasti olivat jo niin homeiset, ettei niistä olisi ollut mihinkään. Tämäkin systeemi varmasti puretaan pois ja rakennetaan kiinteä sänky tilalle, kenties myös tuonne ylös pieni parvi kahdelle nuorimmalle lapselle makuutilaksi.


Olikos tuossa seinällä joku radio vai mikä!? Takana kaapissa kaasulla toimiva lämmityssysteemi. Mietinnässä, jääkö se vai lähteekö...Jos se lähtisi, niin tuon kaapin saisi pois, mikä taas merkitsisi enempi väljyyttä ja tilaa.

Vaunun etuosaa...Ikkuna on rikki ja pysyy tällä hetkellä kasassa jesarilla. No sehän käy kaikkeen! :D

1 kommentti:

  1. Ihanan retrot myös kuvien asettelu, siis tuo kuvien julkaisuyyli ;) siitä se sitte alkaa rojekti, paljon jo oot saanu materiaalia blogiin!

    VastaaPoista