torstai 1. toukokuuta 2014

Pientä päivitystä, vaikkei mitään kovin maata mullistavaa ole ehtinyt puuhatakaan :)
Vaunusta ensin poistettiin rikkimennyt etulasi, joka siis oli ihan lasia, ei pleksiä. Siinähän oli kaksi ikkunaa päällekkäin, sisempi ikkuna oli pleksiä ja ihan ehjä, ulkopuolella oleva ikkuna siis lasia, joka pysyi koossa lähinnä enää jesarilla :D

Siitä sitten alettiin repimään läpimätää sisustusta pois, aloittaen ikkunan ympäriltä. Tässä vaunussa on eristeenä polyuretaania. Sitä sitten onkin kiva kaapia pois....eh heh. Mutta ken leikkiin ryhtyy jne. Että sitä on nyt ohjelmassa seuraavat hetket, kun vaunun kanssa ehtii puuhastella.

 
Kaikki oli märkää. Eli kaikki pois.


 
Roskaa kertyy kiitettävä kasa.
 
 
 
Sisällä kehittelin tyttöjen huoneeseen "kaunistautumispisteen". Eihän 6-vuotiaat nyt varsinaisesti mitään meikkipistettä tarvitse, mutta pitäähän sitä olla oma pieni paikka, missä voi vähän peilailla, kammata hiuksia ja asetella pompuloita ja pinnejä. Ajatus lähti siitä, että siirrän nuo kaksi kaappia tuon pienen ikkunan ympärille.
 

 
Pikku pöytä syntyi varastosta löytyneistä pöydän jaloista (mihin lie joskus ostettu) ja jätelevystä, onneksi on tullut kaikenlaista säästettyä. Nyt tuli näillekin käyttöä.
 
Niin ja hei! HYVÄÄ VAPPUA!
Meillä ei sitä ihmeemmin ole juhlittu, tässä on tämä yksi vapaapäivä keskellä viikkoa, joka itsellä sisältää pientä näpertelyä ja kotihommia. Eilen paistoin munkit ja sima oli ollut porisemassa jo hyvän aikaa. Niillä herkuteltiin eilen ja tänään.

1 kommentti:

  1. Huh minkänäköinen vaunun seinä ;) kauniin peilailunurkkauksen keksit tytöillesi :) vappu se meni meilläkin normitouhuissa, simat ja munkit kans nautittiin. Suunniteltu grillaus vaihtui uunissa tiristämiseen kun ei kovin suopeat olleet vappusäät...

    VastaaPoista